Hoquei sobre herba

Catalunya revalida els dos títols en l’estatal autonòmic sub-18

Hoquei sobre herba. Els nois derroten per un mínim 2-1 a Madrid en la final i les noies golegen el País Basc per 7-1

Les seleccions catalanes sub-18 revaliden els títols en l’estatal autonòmic que s’ha disputat a València. El combinat masculí guanya per la mínima (2-1) a Madrid en la final, mentre que l’equip femení goleja per 7-1 al País Basc.

En la fase de grups masculina Catalunya venç Cantàbria (4-2) i la Comunitat Valenciana (4-0), i en la semifinal supera al País Basc per 4-1. En la final la selecció catalana guanya a Madrid per 2-1 amb gols d’Oriol Bozal i Pere Amat. Oriol Bozal rep el premi de millor jugador i màxim golejador.

La selecció femenina disputa un grup únic i comença amb una derrota contra el país basc (0-2). Després però, guanya a Madrid (3-0), la Comunitat valenciana (8-0), Cantàbria (3-0) i Andalusia (4-0). Els dos primers del grup disputen la final i Catalunya es revenga del País Basc i el goleja per 7-1. Els gols els marquen Mireia Herrero, Sofia Valverde, Laia Inserser (2), Clara Barba, Maria Gestí i Patricia Portabella. Clara Barba rep el premi de millor jugadora i Laia Inserser el de màxima golejadora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)