Hoquei sobre herba

Pepe Cunill apunta al derbi

Hoquei sobre herba. El jove jugador de l’Atlètic s’ha estrenat en la divisió d’honor amb cinc gols en cinc jornades, és el pitxitxi i avui (15 h) es veu les cares amb l’Egara

La targeta de presentació de Pepe Cunill en les primeres cinc jornades de lliga ha estat estratosfèrica. El jove jugador de l’Atlètic, que tot just aterra al primer equip groc procedent del juvenil, ha marcat 5 gols en 5 partits i és, juntament amb l’internacional de l’Egara Pau Quemada, el màxim golejador de la lliga. “Els companys m’han acollit molt bé. Els veterans sempre et donen el seu suport. Tots em donen consells, altres punts de vista i em fan trobar solucions. Estic molt còmode. A més, el fet que llanci, a vegades, els penals fa que tingui més minuts i em creixi la confiança”, explica Cunill. “L’Atlètic, pel que fa al planter, té un molt bon nivell. Físicament estan molt forts i això és essencial per adaptar-te ràpid a la categoria. A més, són xavals que es prenen l’hoquei com una prioritat i es cuiden molt fora del camp. I tenen molt talent”, va dir fa uns dies Xero Gasol, l’entrenador de l’Atlètic, dels tres debutants a la categoria: Cunill, Marc Vizcaíno i Jordi Bonastre. “M’ajuda molt tenir-los a l’equip; compartim confidències”, diu Cunill, que, tot i el bon inici, es pren l’any com un aprenentatge. De fet, aquesta va ser la premissa del seu tècnic: “El Xero em va preguntar si estava preparat i em, va dir que m’havia de prendre el curs com un any de paciència, de creixement. Tinc molta gent de qui aprendre a la plantilla. El Sergi Enrique, els germans Malgosa, el Sallés...”, admet el jove jugador de 18 anys. “També m’ha insistit que no deixi de fer allò que feia bé al juvenil; per alguna cosa es va fixar en mi”, hi afegeix.

Es considera un jugador molt competitiu, amb clares aspiracions ofensives i que s’aprofita molt de la seva velocitat per a les transicions. “Pel joc i pel físic, m’encanta Victor Wegnez, de la selecció belga. I també em miro molt el Mati Rey: som perfils diferents, però m’agrada en defensia i també com s’incorpora a l’atac”, analitza.

Pepe Cunill apunta avui al derbi contra l’Egara, un equip al qual ja va marcar un gol de penal en el campionat de Catalunya. “Els derbis ja els vivim des de petits”, diu el jugador de l’Atlètic, que avui tindrà el seu cosí Gerard Clapés davant. De fet, Terrassa té un menú de luxe avui: derbi femení a Can Salas (13 h) i derbi masculí al Pla del Bonaire (15 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)