Rugbi

Guanya després de set jornades

Rugbi. El Barça venç el Santander (24-18) i talla la mala ratxa de tres empats i quatre derrotes. La Santboiana perd clarament (27-7) en la visita al camp del nou líder, el VRAC

El Barça va trencar la mala ratxa de resultats de les últimes set jornades –tres empats i quatre derrotes– i va tornar a guanyar. Els blaugrana van superar al Santander Bathco per 24-18 en un partit disputat i que es va decidir en la segona meitat. El Barça no guanyava cap partit des de la cinquena jornada, en que va vèncer al camp del Complutense Cisneros (21-24), a finals d’octubre de l’any passat. Ara, portava tres derrotes consecutives. Tot i que el Barça es va avançar en el resultat amb un 6-0, es va arribar al descans amb victòria parcial dels visitants per 6-8.

En la segona meitat, l’enfrontament va continuar amb molta intensitat, amb alternatives en el marcador i es va arribar amb un ajustat 19-18 en el minut 64. El Barça va anotar quatre minuts després i el 24-18 es va mantenir fins al final. Felipe Benegas i Pablo Ortiz van anotar els dos assajos dels blaugrana, mentre que Bautista Guemes en va transformar un i va anotar quatre cops de càstig.

La Santboiana no va poder fer res en la seva visita al camp del VRAC Quesos Entrepinares i va perdre per 27-7. El conjunt de Valladolid va recuperar el lideratge de la divisió d’honor aprofitant la derrota de l’Alcobendas, el fins ara líder, en la visita a Ordizia (18-12).

La primera meitat va ser completament dominada pel conjunt local, que va arribar al descans amb un 17-0 al seu favor. En l’inici de la segona meitat, els de Sant Boi van anotar el seu únic assaig gràcies a Fred Dorrough, i Jonathan Bentley el va transformar (17-7). El VRAC va continuar dominant un partit que va estar marcat pel fort vent i va ampliar el resultat fins arribar al 27-7 definitiu.