Surf de neu

Queralt Castellet, bronze en la copa del món

Surf de neu.

La sabadellenca Queralt Castellet ha aconseguit aquesta nit la medalla de bronze en la copa del món de mig tub després de classificar-se sisena a Calgary (Canadà), on la xinesa Xuetong Cai ha assolit el títol per sisena vegada.

La surfista catalana, que competia pel Globus de Cristall, ha tornat amb la medalla de bronze en una temporada en què porta 4 medalles en 8 proves i ha fet podi en tres dels quatre grand slams disputats, a falta del US Open .

La catalana ha aconseguit medalles d’or a la copa del món FIS Copper Mountain, copa del món FIS Laax Open i X Games Aspen, i bronzes en el Dew Tour i la general de la Copa del Món FIS de surf de neu 2020.

Les vuit finalistes en la cinquena prova de Calgary s’han jugat jugar el títol a tres rondes i les puntuacions han estat baixes, per sota dels 90 punts. Xuetong Cai es s’ha alçat ja amb la victòria en la primera ronda amb 87,25 punts, resultat que l’ha destacat sobre la seva compatriota Jiayu Liu en la lluita pel Globus de Cristall.

Liu s’assegurava el bronze en la prova gràcies a una primera ronda de 81,00 punts (millorada amb una tercera de 82,75) i, per tant, la plata en la copa del món.

Castellet s’havia situat cinquena després de la primera ronda i ha acabat sisena amb 73,50 punts, assegurant-se el bronze en la classificació de mig tub de la copa del món.

La nord-americana Maddie Mastro ha ocupat la quarta posició tant en la prova de Calgary, com en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)