Tennis taula

La federació espanyola dona les lligues per finalitzades

Tennis de taula. Abans de final de mes decidirà les classificacions finals i la composició de cada categoria de la propera temporada

La federació espanyola ha decidit donar les lligues estatals per finalitzades després de la reunió de la comissió delegada que ha aprovat per unanimitat les propostes de la junta directiva. L’ampliació de l’estat d’alarma sanitari i el confinament fins el 12 d’abril i la possible nova ampliació els ha fet decidir. Les lligues de la superdivisió masculina i femenina, la primera divisió masculina i femenina, i la segona divisió masculina es donen per finalitzades amb data del 13 de març. La federació ha establert la data de final d’aquest mes, el 30 d’abril, com la màxima per comunicar les classificacions finals de les lligues i la composició de les mateixes per la propera temporada.

En la màxima categoria femenina el Girbau Vic ocupa actualment la primera posició (11 victòries i 2 derrotes), però ha jugat dos partits més que l’UCAM Cartagena (10-1). El Reus Ganxets Miró està fora de la zona de descens. En la màxima categoria masculina el Asisa Borges Valles és segon a cinc punts del líder, el Cajasur Priego, i tots dos han jugat els mateixos partits. El CER l’Escala està fora de la zona de descens.

La federació estatal també ha fet saber que abans del 15 d’abril dirà si es disputen o se suspenen els campionats d’Espanya de les categories de base, de veterans i de persones amb discapacitat que s’havien de disputar del 18 al 28 de juny a Benimàmet, València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)