Natació

Campanya en favor dels clubs de natació catalans

Natació. Difonen un vídeo de suport a través de les xarxes socials

L’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya (AECNC) ha difós un vídeo promocional de suport a través de diferents xarxes socials davant de la greu crisi ocasionada per la Covid-19. L’AECNC, formada pels principals clubs del país, té prop d’una quarantena d’associats repartits per les quatre demarcacions catalanes.

A través d’imatges de les instal·lacions d’alguns dels clubs associats, una veu en off reprodueix el text següent:

“Un club de natació és molt més que un espai esportiu. És un lloc familiar, on passem moltes hores fent esport, salut i lleure. On aprofitem per descansar i carregar les piles i sobretot, on trobem aquells que sempre hi són. Però ara, més que mai, toca cuidar-nos i ajudar-nos. Estar els uns amb els altres i lluitar per allò que estimem. Cuidar aquell espai on hem viscut tants records. On dia a dia trobem un racó que ens ajuda a desconnectar. Ara toca parar per poder tornar a començar.

Perquè junts ens en sortirem i farem del nostre club un club més gran. Tornarem a competir a la recerca del nostre millor resultat amb il·lusió i amb força, com sempre hem fet. Perquè el club, és i serà el lloc on més enllà de l’esport, aprenem valors com l’amistat, l’esforç i la superació.

Gràcies a tothom per saber parar i valorar el lloc on gaudíem, gaudim i gaudirem amb els nostres. Aviat, amb el suport de tots els socis i sòcies, tornarem a gaudir de tots els clubs de natació de Catalunya.”

Pla de xoc al CN Sabadell

D’altra banda, un dels components de l’AECNC, el CN Sabadell, amb més de 25.000 socis, ha decidit avui reduir a la meitat la quota social del mes de maig que abonen els seus associats, així com suspendre temporalment la quota que paguen tots els seus esportistes com a mesura per assegurar la viabilitat econòmica i social del club. A més, els socis de l’entitat sabadellenca podran gaudir de fins a tres quotes socials gratuïtes en la declaració de l’IRPF de l’exercici del 2020 per un import superior als 100 euros. La mesura de reduir la quota base dels socis de 38,34 euros a 19,17 euros té com a objectiu “ajudar” a les persones i unitats familiar que hagin vist reduïts els seus ingressos durant el mes de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)