Tennis taula

La federació no li dona el títol al Girbau Vic tot i que és el líder

Tennis de taula.

La comissió delegada de la federació espanyola de tennis de taula ha decidit els campions, les places europees i els descensos de la temporada de la màxima categoria que ja havia donat per cancel·lada fa algunes setmanes. L’ASISA Borges Vall acabat segon la Superdivisió masculina amb 25 punts en setze jornades i amb plaça europea. En la femenina, el Girbau Vic també tanca de manera sorprenent segon i classificat per jugar a Europa tot i que liderava la classificació amb 22 punts i tretze partits jugats quan es va suspendre la competició. El campió és l’UCAM Cartagena, que era segon a 2 punts, però que amb dos partits jugats menys acredita un millor coeficient, la norma en la qual es basa la federació espanyola. A més, en la primera volta –7a jornada–el Vic havia guanyat a la pista de l’UCAM Cartagena (2-4). El duel de la segona volta no es va arribar a jugar.

Tant el CER l’Escala, que ha acabat novè amb 11 punts en la categoria masculina, com el Reus Ganxets Miró, vuitè en la femenina amb 8 punts en tretze jornades, en la femenina seguiran a l’elit el cuers vinent.

La Superdivisió masculina té com a campió a Reial Cajasur Priego TM, el qual ha obtingut 30 punts en 16 partits. Obtindran plaça europea els primers sis equips de la competició: Reial Cajasur Priego TM, ASISA Borges Vall, Irun Leka Enea, Arteal TM, Visit Pontevedra i Universitat de Burgos TPF.

En la lliga Iberdrola Superdivisió femenina, obtindran plaça europea els primers sis equips de la competició: UCAM Cartagena TM, Girbau Vic TT, Irun Leka Enea, ASSSA Alacant TM, Tecnigen Linares i Hotel Museu Pàtria Noia Priego TM.

De cara a la temporada la Superdivisió masculina estarà composta per dos grups de set equips. Aquests grups s’establiran per sorteig amb la classificació final de la temporada 2019-2020. Hi seran els dotze equips de la Superdivisió masculina 2019-2020 i dos equips que ascendiran des de la divisió d’Honor Masculina.

Es disputarà una fase regular, a doble volta, entre els set equips de cada grup. Els tres millors equips de cada grup obtindran plaça europea i accés al play-off final per definir a el campió. Els equips classificats en la cinquena i sisena posició de cada grup disputaran un play-off de descens per determinar dues de les places de descens. L’equip pitjor classificat de cada grup baixarà directament.

La Superdivisió femenina estarà composta per dos grups de sis equips. Aquests grups s’establiran per sorteig amb la classificació final de la temporada 2019-2020. Hi seran els deu equips de la Lliga Iberdrola 2019-2020 i dos equips que ascendiran des divisió d’honor femenina, un dels dos és el Balaguer Piera Ecocerámica, primer del seu grup.

Es disputarà una fase regular, a doble volta, entre els sis equips de cada grup. Els tres millors equips de cada grup obtindran plaça europea i accés a play-off final per definir a el campió de la Superdivisió Femenina 2020-2021. Els equips classificats en la quarta i cinquena posició de cada grup disputaran un play-off de descens per determinar dues de les places de descens. L’equip pitjor classificat de cada grup baixarà directament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)