Futbol sala

El Barça feia deu cursos que no queia en els quarts

Futbol sala. El capità, Sergio Lozano, i l’entrenador, Andreu Plaza, no busquen excuses a l’eliminació en el ‘play-off’ exprés de la lliga i diuen que s’haurà d’assumir el que ha passat

El Barça no havia quedat fora de les semifinals del play-off de la lliga des de la temporada 2008/09, feia deu campanyes, en què també va caure en els quarts de final de la competició. Des de llavors el conjunt blaugrana havia quedat eliminat en les semifinals en tres ocasions, havia estat subcampió tres vegades i havia guanyat quatre títols, l’últim la temporada passada. Caure en els quarts de final com ha fet el conjunt blaugrana en aquest play-off exprés iguala el segon resultat més dolent en les 14 temporades que fa que milita a la màxima categoria. L’estrena del Barça en l’elit va ser en la campanya 2006/07, que llavors s’anomenava divisió d’honor, i va acabar el 13è la primera plaça sense descens directe ni promoció. En la temporada 2008/09 i en aquesta 2019/20 els blaugrana han quedat eliminats en els quarts i no han estat entre els quatre millors, tal com havien fet en la fase regular d’aquelles lligues, ja que van ser tercers i segons respectivament.

En la temporada 2008/09 el Barça va ser tercer de la fase regular i es va emparellar amb el Pinto en els quarts al millor de tres partits. El conjunt madrileny va guanyar el primer al seu pavelló (6-4) i en el segon, al Palau Blaugrana, va sorprendre el Barça (2-4) i el va eliminar. En dues ocasions el Barça no va estar entre els quatre millors en la lliga regular i després va millorar en el play-off. La campanya 2007/08 va ser sisè i en la 2009/10 va acabar cinquè, i en totes dues ocasions va arribar a les semifinals.

Recordant els àrbitres

Després del partit de quarts contra el Llevant, ni el capità, Sergio Lozano, ni l’entrenador, Andreu Plaza, han volgut buscar excuses, tot i que recorden una errada arbitral. “L’actitud dels àrbitres quan s’equivoquen en una jugada hauria de ser una mica mes raonable. S’ha vist clarament que a Rubi li havia pujat un beso, ho ha dit ell davant de l’arbitre. És un costum dels àrbitres no rectificar mai, no sé per quin motiu”, manifestava Andreu Plaza, i precisava que la falta del doble penal havia sigut la següent i que haurien d’haver anat més amb compte. Malgrat això, el tècnic blaugrana era clar a l’hora de comentar: “No vull buscar excuses, hem perdut, el Llevant ens ha guanyat en tota regla, estem fora i s’ha acabat.” L’entrenador del Barça comentava que havien sortit a guanyar i que creia que havien fet un bon partit, tot i que no fins al final. “Crec que segurament l’última possessió nostra no l’hem sabut manejar bé; quan faltaven setze segons teníem la pilota i havíem d’haver intentat alguna cosa més que una sacada llarga, però això al final és la conseqüència d’un partit molt ajustat.”

El capità. Sergio Lozano. manifestava: “Crec que hem fet un bon partit, condicionat evidentment per alguna situació aliena a nosaltres, però malgrat això som els únics culpables d’estar eliminats”, i també comentava que s’havia d’assumir el que havia passat i l’eliminació: “Això a vegades passa, hem d’assumir les nostres errades. Som el Barça i una situació de 2-0 no se’ns pot escapar.”

L’ANTERIOR

La temporada 2008/09 el Pinto va deixar els blaugrana fora en els quarts

El Valdepeñas i el Palma, a la semifinal

El Valdepeñas i el Palma jugaran les semifinals del play-off exprés. El Valdepeñas va poder anivellar un 0-4 en els últims quatre minuts contra l’Osasuna (4-4) i s’ha classificat perquè havia quedat al davant, tercer, en la lliga regular. El Palma va superar El Pozo per 2-3. El Palma jugarà dissabte la primera semifinal contra l’Inter (12.30 h) i el Valdepeñas, la segona contra el Llevant (15.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)