Futbol sala

El Barça fa oficial les baixes de Roger, Juanjo, Rivillos, Arthur i Boyis

Futbol sala. Els cinc jugadors acaben contracte a final d’aquest mes

El Barça ha fet oficial les baixes de cinc jugadors per la propera temporada. Tots acaben contracte el 30 de juny i no continuaran a l’equip. Son Roger Serrano, Juanjo Angosto, Mario Rivillos, Arthur Guilherme i Antonio Manuel Sánchez Tienda Boyis.

Roger i Juanjo han jugat les darrera quatre temporades en el primer equip i han estat en el projecte d’Andreu Plaza des de l’inici, guanyant una lliga, dues copes d’Espanya, dues copes del rei, una supercopa d’Espanya i tres copes de Catalunya. Rivillos per la seva part ha estat les darreres tres temporades en el conjunt blaugrana i ha estat present en un títol de lliga dues copes d’Espanya, dues copes del rei, una Supercopa d’Espanya i dues copes de Catalunya.

Arthur i Boyis van arribar al Barça fa dues temporades i han ampliat el seu palmarès amb una lliga, dues copes d’Espanya, una copa del rei, una supercopa d’Espanya i una copa de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)