Voleibol

Nou enfrontament entre la presidenta de la federació catalana i l’espanyola

Voleibol. Agustín Martín culpa a l’assemblea de la no celebració dels campionats d’Espanya i Maribel Zamora ho rebat, dient que es van aprovar per unanimitat sempre i quan les condicions sanitàries ho permetin

La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol Maribel Zamora ha refutat les acusacions del president de l’espanyola (RFEVB), Agustín Martín Santos, en què carrega contra l’assemblea i la fa responsable de la no celebració dels campionats d’Espanya. En aquest sentit, la dirigent catalana, sense voler entrar en desqualificacions personals, assegura que la nota emesa per la RFEVB no s’ajusta a la realitat i que a l’assemblea es va aprovar per unanimitat tirar endavant la celebració dels campionats d’Espanya, sempre i quan les condicions sanitàries ho permetessin. D’altra banda, precisa que aquests campionats estan atorgats des del mes de novembre i que mai se signen convenis entre els organitzadors i la RFEVB.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)