Tennis

Serena perd i diu que ja no té l’instint “assassí”

Tennis. La nord-americana es deixa remuntar el partit per la jove Sakkari i perd per 5-7, 7-6 (5) i 6-1 en els vuitens del Masters 1.000 de Cincinnati

Serena Williams ha quedat eliminada en els vuitens de final del Masters 1.000 de Cincinnati, però el més dolorós per a la nord-americana, la tercera cap de sèrie, ha estat la manera com ha quedat fora de competició, en una de les pistes on ha tingut més èxits, la de Flushing Meadows, de Nova York, on es juga el torneig dins la bombolla creada per a l’obert dels Estats Units que es jugarà la setmana vinent.

La jove grega Maria Sakkari ha protagonitzat la gran sorpresa de la jornada i ha guanyat Serena Williams per 5-7, 7-6 (5) i 6-1. Maria Sakkari, de 21 anys i tretzena cap de sèrie, ha remuntat un partit en què perdia i s’ha imposat en dues hores i disset minuts. La nord-americana ha tingut ocasions de sentenciar l’enfrontament en el segon set, però no ha aprofitat les seves ocasions i en el tercer ha cedit completament –un parcial de 5-0– davant la seva rival.

Després del partit Serena Williams ha dit que ha perdut l’instint “assassí” que tenia abans per sentenciar aquests tipus de partits: “Literalment hauria d’haver guanyat aquest partit. No hi ha excusa. Ha estat difícil, però he tingut moltes oportunitats de guanyar. He de descobrir com començar a guanyar els partits de nou. Realment no hi ha excuses.” La nord-americana ha explicat: “No hauria d’haver estat en aquesta situació. No crec que això ajudi mentalment quan és així, saps que el partit s’ha acabat i que el podies haver guanyat, però les cames ja estaven cansades i ara encara més.” En el seu primer partit del torneig, en els setzens, Serena Williams ja va tenir molts problemes per derrotar la neerlandesa Arantxa Rus per 7-6 (6), 3-6 i 7-6 (6) en més de dues hores i mitja i va estar a només dos punts de ser derrotada.

Bautista a semifinals

En el quadre masculí El castellonenc Roberto Bautista (8) s’ha classificat per la semifinal al derrotar el tercer favorit, el rus Daniil Medvedev per 1-6, 6-4 i 6-3. Novak Djokovic, primer favorit, no ha tingut problemes per passar als quarts de final i ha derrotat per 6-2 i 6-4 el nord-americà Tennys Sandgren.

En els dobles el barceloní Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (5) ja són a quarts de final després de guanyar per 7-5 i 7-6 (1) els nord-americans Taylor Fritz i Reilly Opelka.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)