Voleibol

La junta electoral suspèn el procés electoral en espera de la resolució del TAD

Federació Espanyola de Voleibol. S’ha de pronunciar sobre els recursos presentats per la candidatura alternativa que lidera Maribel Zamora sobre irregularitats en el cens. La junta també ha de verificar nombroses reclamacions de sol·licituds al voltant del vot per correu

La junta electoral de la Federació Espanyola de Voleibol ha suspès el procés electoral en espera d’una resolució del Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD), que s’ha de pronunciar sobre la denúncia de la candidatura alternativa, encapçalada per la presidenta de la federació catalana Maribel Zamora, sobre 400 casos d’irregularitats sospitoses en el cens. La junta electoral també ha anunciat que ha rebut nombroses reclamacions d’electors que havien remès dins el termini la seva sol·licitud del vot per correu i que no havien estat inclosos en el llista especial. També hi ha reclamacions d’exclusions del vot per correu per no figurar en el cens, quan documentalment si havien estat inclosos en l’acta anterior. En tot cas, la secretaria de la federació disposarà de 48 hores –a comptar des de les 13 hores del dia 27– per revisar la totalitat d’aquestes incidències i de la documentació dels correus.

Els comicis, amb els 69 membres de l’assemblea, estan previstos per al 15 de novembre i hi concorren el fins ara president, el castellà Agustín Martín, i la presidenta de la federació catalana Maribel Zamora, que lidera la candidatura Ahora Voléy.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)