Tennis

Bolsova diu adeu en l’obert dels EUA

Tennis. La setena cap de sèrie, Madison Keys, frena la jugadora de Palafrugell en la segona eliminatòria del torneig

La tennista de Palafrugell Aliona Bolsova va caure en la segona eliminatòria de l’obert dels Estats Units, amb la derrota contra la setena cap de sèrie del quadre femení, Madison Keys, per 6-2 i 6-1 en un partit que va durar 54 minuts. Bolsova, 102 del rànquing WTA, va arribar fa un any a aquesta eliminatòria.

L’empordanesa havia superat la primera eliminatòria del torneig nord-americà amb el triomf sobre la barcelonina amb passaport suís Teichmann –7-6 (3) i 6-2. Keys va ser finalista del torneig fa tres anys.

Serena Williams, que aspira a trencar la barrera dels 23 Grand Slams, va superar la segona eliminatòria amb una victòria contra la russa Margarita Gasparyan (6-2 i 6-4). Sabalenko, cinquena cap de sèrie, va perdre contra Azarenka (6-1 i 6-3).

En la segona eliminatòria del quadre masculí, el canadenc Milos Raonic, cinquè cap de sèrie i finalista a Cincinnati, va cedir contra el seu company a l’equip de la Davis, Popisil, en un partit de gran desgast (6-7, 6-3, 7-6 i 6-3). No es va deixar sorprendre, en canvi, el rus Medvedev, tercer favorit, contra l’australià O’Connell (6-3, 6-2 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)