Atletisme

Guerrero baixa dels dos minuts amb un gran registre d’1:59.22 a Doha

Atletisme.La banyolina és segona en els 800 m de la Lliga del Diamant que guanya Kipyegon amb 1:57.68, millor marca mundial de l’any

Esther Guerrero ha baixat dels dos minuts en els 800 m amb un gran registre d’1:59.22 marca personal i nou rècord de Catalunya. La banyolina ha tornat a brillar amb llum pròpia en la reunió de Doha de la Lliga del Diamant on ha finalitzat en la segona posició en una cursa impressionant. La victòria ha sigut per la kenyana Faith Kipyegon amb 1:57.68 que és la nova millor marca de l’any.

Esther Guerrero ha esmicolat el seu millor registre de 2:00.56, que havia aconseguit aquest mateix any. Des de l’inici de la prova la banyolina ha mostrat que volia estar al davant i en els 200 m ja s’ha situat en la segona posició. En els 400 m la llebre ha passat primera amb 57.72, i uns metres darrera Esther Guerrero encapçalava el grup. Ha aguantat al davant fins a uns 200 m del final en que la superat Faith Kipyengon però ningú més ha pogut amb la banyolina que ha fet una recta final espectacular per arribar a meta amb 1:59.22.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)