Futbol sala

Tercera Champions del Barça

Futbol sala. L’equip blaugrana, amb gols de Ferrao i Aicardo, supera El Pozo per 2-1 en una final molt disputada

El Barça ha superat El Pozo Múrcia (2-1) en una final molt disputada, en què les defenses s’han imposat al joc d’atac, i ha segellat la tercera UEFA Futsal Champions League del seu palmarès, després de les aconseguides el 2012 a Lleida i el 2014 a Bakú. Ferrao (4’) i Aicardo (9’) han estat els golejadors dels blaugrana, i Dídac a la segona meitat ha resultat providencial amb aturades de molt mèrit. El títol proporciona el bitllet per a la pròxima edició de la Champions, que el Barça no s’havia pogut assegurar a la lliga.

L’equip blaugrana ha clavat la primera que ha tingut. La primera connexió amb Ferrao, després d’un servei de banda i cap dins. El pivot brasiler ha empalmat un xut de lluny, que Espindola s’ha empassat per sota. Només havien passat 4 minuts de partit i el Barça ja manava en el resultat. Amb tot, El Pozo ha respost d’immediat amb una canonada de Rafa Santos que s’ha estavellat al travesser. Després d’uns primers minuts marcats pel respecte i les imprecisions, la final s’ha activat de cop i volta. El conjunt murcià ha tornat a avisar en una centrada d’Alberto García que Dario no ha pogut connectar en condicions a boca de canó. El partit ha entrat en una fase de cert descontrol i Andreu Plaza ha demanat temps mort per posar ordre. La reacció no s’ha fet esperar i Aicardo ha tornat a sorprendre el porter murcià en el segon xut dels blaugrana a porteria (9’). Dos xuts a porta i dos gols. L’equip de Diego Giustozzi ha fet un pas endavant i Dídac Plana ha hagut d’intervenir en un xut del també català Pol Pacheco. El Barça s’ha tret la pressió de sobre amb un contraatac d’Adolfo, que ha estat aturat en falta. Sergio Lozano ha servit a Aicardo que ha enviat la pilota per sobre del travesser. Ferrao ha tornat a aparèixer després de desfer-se del marcatge d’Alberto Delgado, però el seu xut ha sortit desviat. El Pozo tenia més possessió, però el Barça creava més perill. A la mitja part 2-0.

Després de la represa, es mantenia el guió, amb el Barça controlant la situació i un Pozo que li començaven a entrar les presses. L’equip murcià ha aprofitat un regal dels blaugrana per tornar a enganxar-se a la final. Ximbinha, que acabava d’entrar en pista, no ha pogut controlar una pilota a mitja pista i Leo Santana ha anat cap a barraca per retallar diferències (25’). Una recuperació de Ferrao, que no ha pogut connectar amb Dyego podia haver estat el tercer del Barça. El partit tornava a entrar en una fase de descontrol, d’anades i vingudes, i Plaza ha fet entrar Lozano en pista per posar ordre. Esquerdinha ha forçat la cinquena falta del rival, però el Pozo continuava insistint i Dídac ha exercit de salvador i amb diverses aturades mèrit. A 3:45 per al final El Pozo se l’ha jugat amb el porter jugador, però el Barça ha resisit per cantar victòria i assolir la seva tercera Champions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)