Waterpolo

El Zodiac Barceloneta estarà en el grup de Ferencváros en la lliga de Campions

Jugarà la fase de grups en una bombolla a Budapest a meitat del mes de desembre

El Zodiac Atlètic Barcelona jugarà en el grup B de la lliga de Campions i el seu principal rival serà el Ferencváros de Budapest hongarès, que jugarà a casa, ja que serà l’amfitrió del grup que es disputarà en una bombolla a Budapest a meitat del mes de desembre. El Ferencváros va ser el campió de l’última edició que es va completar, la 2018/19, ja que la darrera es va cancel·lar per la pandèmia. La resta de rival del Barceloneta seran el Jadran Herceg de Montenegro, el Hannover alemany, el Dinamo de Tbilisi georgià i l’equip que surti del grup B de la fase de qualificació. En aquest grup B que es jugarà al novembre hi ha el CN Terrassa. El Zodiac Barceloneta jugarà el primer partit contra el Hanover.

El grup A de la lliga de campions es jugarà a Roma i el formaran l’Spandau alemany, l’Olympiacòs grec, el Pro Recco italià, el Marsella francès, l’equip de surti del grup A de la qualificació i el Jug Dubrovnik croat. En el grup A de la qualificació hi ha el CN Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)