Handbol

Gassama fitxa pel Nantes

Handbol. La pivot catalana del KH-7 Granollers inicia la seva aventura internacional després de dotze anys en el club. S’incorpora al club francès fins al juny del 2022

La pivot catalana Kaba Gassama ha fitxat pel Nantes Atlantique Handball de la lliga francesa i ha iniciat la seva aventura internacional. Fa unes setmanes el conjunt francès va mostrar interès per la jugadora del KH-7 Granollers i ara ha fet efectiva la seva clàusula de rescissió, perquè tenia contracte fins a l’any 2021. El Nantes l’ha incorporada com a comodí mèdic fins al juny del 2022. De les dues pivots que té el conjunt francès, una està lesionada i l’altra ha anunciat fa poc que està embarassada. El Nantes ocupa la setena posició de la lliga amb dues victòries, dues derrotes i dos partits ajornats. També disputa l’EHF European League, la segona competició europea, un esglaó per sobre de la que disputa el conjunt vallesà.

Kaba Gassama (Granollers, 23 anys) va començar a jugar a l’handbol als 12 anys a l’equip aleví del BM Granollers i després d’onze anys és tot un referent per a les jugadores de la base de l’entitat. La capitana del KH-7 Granollers s’ha mostrat molt agraïda al club en el seu comiat: “És on he jugat des de ben petita. Tothom m’ha tractat sempre molt bé i estic molt agraïda.” Respecte a la seva primera experiència fora de la lliga estatal ha manifestat: “Tinc moltes ganes de jugar a l’estranger. El Nantes és un equip molt bo i ambiciós.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)