Futbol sala

La remuntada

Futbol sala. L’equip d’Andreu Plaza obté a la pista de l’Osasuna el seu primer triomf en la lliga amb el porter Dídac en un rol fonamental

osasuna 2 barça 4

OSASUNA MAGNA XOTA:Asier, Wanderson, Tony, Mancuso i Bynho -equip iniial-; Fabinho, Juninho, Linhares, Zurdo, César i Martil.BARÇA:Dídac, Lozano, Marcenio, Matheus i Ferrao -inicial-; Daniel Povill, Dyego, Ximbinha i Esquerdinha.GOLS:0-1 (8’) Esquerdinha. 0-2 (17’) Lozano. 0-3 (36’) Dídac. 1-3 (38’) Mancuso. 2-3 (39’) Mancuso. 2-4 (40’) Lozano.

El Barça va iniciar ahir contra l’Osasuna la seva remuntada en la lliga amb un triomf no exempt de patiment final (2-4) i suma la primera victòria. Esquerdinha va marcar el primer gol aprofitant una gran assistència de Dyego, que va premiar la seva bona desmarcada (0-1). Una conducció de Matheus va finalitzar amb una passada a Lozano, que va foradar la porteria rival pel pal curt (0-2). Les bones intervencions de Dídac i un travesser van malbaratar les ocasions dels navarresos. Només va faltar el gol de Ferrao, que va fer accions de mèrit en què li va faltar afinar la punteria. En el segon temps, els locals van apostar per l’atac de cinc quan faltaven cinc minuts, però el porter Dídac va completar la seva gran actuació amb un gol de porteria a porteria tot just en la primera acció (0-3). El pivot brasiler Mancuso, però, va fer agafar por al Barça amb dos gols, el 2-3 a 1:31 del final, tot un món. Lozano va posar fi al patiment sobrevingut robant la pilota a 20 segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció