Tennis

Djokovic venç Zverev i jugarà la semifinal de la copa Masters contra Thiem

La segona plaça del grup Tòquio 1970 i el rival de Dominic Thiem (3) en la primera semifinal de demà (15 h) s’ha decidit avui en el partit entre Novak Djokovic (1) i l’alemany Alexander Zverev (5). El número 1 i cinc cops campió del torneig no ha fallat davant del campió del 2018 i s’ha imposat per 6-3 i 7-6 (4) en una hora i 36 minuts, assegurant-se la segona plaça del grup rere el rus Daniïl Medvédev, el rival de Rafa Nadal (2) avui en la segona semifinal (21 h). Djokovic ha sortit absolutament endollat i s’ha posat amb un 3-0 i trencament amunt en un tres i no res. Sòlid, ha tancat el parcial sense cedir cap trencament en un entorn de més igualtat del que probablement reflecteix el resultat en que els petits detalls han estat decisius. L’alemany i ara deixeble de David Ferrer, ha millorat en el segon acte però no n’ha fet prou per consolidar la seva reacció amb un break –en el quart joc ha tingut les tres úniques oportunitats– i ha hagut de claudicar. Djokovic ha estat més efectiu que no pas brillant, però ha sabut gestionar els paranys del partit amb calma i experiència.