Tennis

Granollers i Zeballos perden contra Koolhof-Mektic la semifinal de la copa Masters

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4) han perdut amb relativa claredat aquest migdia la primera semifinal de dobles de la copa Masters a l’O2 de Londres contra el neerlandès Wesley Koolhof i el croat Nikola Mektic (5) per 6-3 i 6-4 en una hora i 13 minuts. Els vencedors buscaran demà en la final contra l’austríac Jürgen Melzer i el francès Edouard Roger-Vaselin (8), que van derrotar per 6-7 (4), 6-3 i 11-9 el nord-americà Rajeev Ram i l’anglès Joe Salisbury (1), el seu primer títol.

Les dificultats s’han presentat ben aviat, tot just en el primer torn de servei –Zeballos– quan el rivals han amenaçat amb un 30-40. Una dreta paral·lela de l’argentí i un bon servei rematat per Granollers a la xarxa han salvat les dues pilotes de break. A la tercera ha anat la vençuda i un globus perfecte de l’inspirat Koolhof ha consumat el trencament sobre el servei de Granollers dels cinquens cap de sèrie (5-3), que han segellat la primera de les tres pilotes que tenien en el joc quan s’han posat amb 15-40. Amb autoritat i rubricant la sensació de superioritat, han tancat el set amb el servei del propi Koolhof (6-3). Granollers ha demanat la presència del fisioterapeuta altre cop per les molèsties en l’espatlla dreta que el van obligar a retirar-se divendres en el tercer partit de la fase de grups. “No he pogut servir al cent per cent”, ha explicat Granollers.

Encara bo que han decantat al seu favor un punt d’or amb el servei de Zeballos en el primer joc del segon parcial (0-1). Una nova ruptura en contra hauria estat fatal. El català i l’argentí han tingut la seva única pilota de trencament en un punt d’or que no han pogut resoldre amb servei de Koolhof (1-1). La sensació de vulnerabilitat rival s’ha esguerrat de seguida perquè el neerlandès i el croat han posat el partit potes amunt consumant el seu segon break i no han fallat amb el servei (3-1). La dinàmica no s’ha alterat malgrat que la dupla catalanoargentina ha seguit en el partit per si els contraris tenien alguna fuita (3-2, 4-3, 5-4). Però Koolhof i Mektic no ha tingut fissures.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)