El Barça ho deixa enllestit en el primer temps

Els blaugrana sumen la dotzena victòria en l’Asobal al superar el Conca per 38-26

El Barça ha sumat la seva dotzena victòria en la lliga Asobal al derrotar per 38-26 el Conca en un partit que ha deixat enllestit en la primera meitat. Els blaugrana, que tenien baixes i estan jugant molts partits de manera consecutiva, han abaixat el ritme en la segona meitat.

Un parcial de 4-0 en els primers minuts ha deixat clar que els homes de Xavi Pascual no es refiaven del rival, que ocupava la cinquena posició a la taula. L’encert en els contraatacs i bones jugades defensives han permès un parcial de 7-0 i s’ha arribat al 13-3 als quinze minuts de partit. La intensitat en el primer temps ha continuat fins al descans al que s’ha arribat amb un 22-9 pel Barça.

En el segon temps els blaugrana han arribat a la màxima diferència de 15 gols (26-11) i ha partir d’aquí hi ha hagut intercanvis de gols. El Conca ha mostrat perquè és un equip que s’ha de tenir en compte, i juntament amb un cert relaxament dels locals, el marcador ja no s’ha ampliat més. De fet el conjunt visitant ha acabat dominant el segon temps per 16-17.