Natació

Dos ors més per a Zamorano i Vall

Natació. En la classificació per clubs de l’estatal d’hivern, han guanyat el CN Sant Andreu en noies i el CN Terrassa en nois

Àfrica Zamorano i Jessica Vall (CN Sant Andreu) van guanyar dues medalles d’or més en la darrera jornada de l’estatal d’hivern. Àfrica Zamorano es va imposar en els 200 m estils (2:09.26) i Jessica Vall, en els 50 m braça (30.76). Les dues van format part de l’equip del CN Sant Andreu, juntament amb Alba Guillamon i Lidón Muñoz, que va guanyar els 4x100 m estils (3:58.13). Per a Àfrica Zamorano va ser la seva vuitena medalla d’or de l’estatal, quatre en individual i quatre en relleus, i per a Jessica Vall, la sisena, tres i tres.

En aquesta darrera jornada, Marta González (Sant Andreu) va guanyar els 200 m lliures, i Mireia Pradell (CN Barcelona) i Lidón Muñoz (CN Sant Andreu) van compartir el primer lloc en els 50 m esquena. En la classificació per clubs, el CN Sant Andreu va guanyar en noies, amb el CN Sabadell segon, mentre que en nois es va imposar el CN Terrassa i el CN Sant Andreu va ser tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)