Futbol sala

Un altre disgust al Palau

Futbol Sala. El Barça s’avança 2-0 però perdona ocasions clares i el cuer, l’O Parrulo, ho aprofita per empatar amb el porter jugador

BARÇA 2 O PARRULO 2

BARÇA:Dídac, Sergio Loano, Matheus, Adolfo, Ximbinha –cinc inicial–, Marcenio, André Coelho, Joselito, Ferrao, Daniel i Dyego.O PARRULO:Marc Garcia, Isma, Adri, Iago Rodríguez, Miguel –cinc inicial–, Diego, Kevin Chris, Ique, Thalles i Williamr.GOLS:1-0 (6’) Joselito. 2-0 (23’) Dani. 2-1 (36’) Iago. 2-2 (3’) Miguel.ÀRBITRES:Bernabéu i Delgado.

El Barça, que venia d’assolir una brillant victòria a la pista del Llevant, continua de pega al Palau i ahir va ensopegar contra el cuer, l’O Parrulo, que va pescar un punt quan ho tenia tot perdut gràcies a l’estratègia del porter jugador en els minuts finals que li va permetre igualar en tres minuts els gols de Joselito, en el primer temps, i Daniel, a l’inici del segon.

Els gallecs van encomanar-se a atacar amb cinc jugadors i a pregar perquè el Barça no sentenciés en el contraatac, com sí que va saber fer de manera efectiva a València. Amb 2-1, Diego va xutar al pal a porteria buida, presagi del 2-2 de Miguel. El Barça encara va tenir més d’un minut per buscar el 3-2 però no va trobar cap rematada clara.