Ciclisme

El sarrianenc Àlex Jaime fa el salt al professionalisme

Ciclisme.

El ciclista de Sarrià Àlex Jaime (1998) farà el salt al professionalisme el 2021 amb un dels equips revelacions de la temporada, el Ken Pharma, que ha pujat de categoria, fet que li permetrà córrer grans proves del calendari internacional, com ara la Volta a Catalunya o la Vuelta a Espanya.

Jaime puja al Ken Pharma des de l’equip Lizarte en el qual s’hi va integrar el 2017 després e brillar com a juvenil en el CC Barbastro on va conquerir el campionat d’Espanya de la categoria i altres victòries de prestigi. En els quatre anys en el Lizarte, equip on es va formar Marc Soler, ha mostrat una gran regularitat i aquest estiu va imposar-se en el campionat de Catalunya contrarellotge, una de les seves especialitats.

En el Ken Pharma, una farmacèutica establerta a Catalunya, també hi competiran el 2021 Roger Adrià (1998, Barcelona); Kiko Galván (1997, Lliçà de Munt), Jordi López (1998, Badalona) i Martí Márquez (1996, Llinars del Vallès).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)