Rugbi

El GEiEG supera el CAU València per 7 a 12 i puja a la divisió d’honor B

Rugbi. Les grupistes tornen a l’àmbit estatal tres anys després

El GEiEG jugarà a la divisió d’honor B després d’acabar segon en la fase d’ascens a Toledo, en què sis equips es jugaven les dues places aquest cap de setmana. La victòria en la semifinal contra el CAU València per 7 a 12 permet les grupistes tornar a l’àmbit estatal després del descens de la màxima categoria, el 2017.

“L’equip ha saltat d’alegria, fa un parell d’anys que li anàvem al darrere, pensem que tenim el nivell per jugar aquesta competició i hi havia moltes jugadores que ho havien provat i fins ara no ens n’havíem sortit” diu Coral Vila sobre l’ascens, satisfeta pel nivell d’organització i de joc de la fase.

L’equip grupista, que havia acabat segon del seu grup amb la derrota contra el Getxo i la victòria contra el Burgos, ha superat el primer de l’altre grup, el CAU València. En la final, sense res en joc, les grupistes han tornat a perdre enfront les basques per 21-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)