Pàdel

Gerard Figueras felicita Lucía Sainz pel seu brillant curs al WPT

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, ha rebut avui la jugadora de pàdel catalana Lucía Sainz, a qui ha felicitat per la brillant temporada realitzada aquest 2020, que li ha permès assolir el número 1 del World Padel Tour fent parella amb la balear Gemma Triay.

La jugadora del Reial Club de Polo de Barcelona (RCPB) i de la selecció catalana femenina absoluta es va imposar fa pocs dies, al costat de Gemma Triay, en l’Estrella Damm Menorca Master Final 2020, el cinquè triomf de la temporada en sis finals consecutives, i ha acabat així el curs en el lloc més alt del rànquing mundial d’aquest esport.

Gerard Figueras ha felicitat Sainz per aquest “any brillant” esportivament i li ha agraït, amb l’entrega d’un trofeu, “el seu paper determinant en el foment, els èxits i la projecció del pàdel català”.

A la trobada, celebrada a la seu del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat, també hi han estat presents familiars de l’esportista, així com el president de la Federació Catalana de Pàdel, Pere Hernàndez, i el president del Polo Francisco Espinós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)