Vela

Dídac Costa ja ha superat l’antimeridià en la Vendée Globe

Suposa el punt mig de la volta al món en solitari després de 52 dies de navegació

El One Planet One Ocean del barceloní Dídac Costa ha creuat aquesta matinada l’antimeridià, el punt situat a 180 graus de la sortida, el punt mig de la Vendée Globe, la volta al món en solitari. El navegant català ha passat per aquest punt 52 dies, 10 hores i 25 minuts després d’haver pres la sortida de Les Sables d’Olonne, el 8 de novembre. “Han estat dos dies força tranquils, tot i que he avançat força ràpid, fent les coses mínimes: arreglar les veles, menjar, descansar i mirar les previsions pels pròxims dies. Si tot va bé, en deu o dotze dies podria arribar fins al Cap d’Hornos”, ha comentat Costa aquest matí des de les profunditats del Pacífic Sud.

El navegant barceloní ocupa el 20è lloc dels 27 supervivents en la prova, que ja ha patit sis abandonaments. Costa es troba a uns 2713 milles nàutiques (uns 5024 km) del líder, el francès Yannick Bestaven (Maitre Coq). La segona plaça provisional és per al també francès Charles Dalín (Apivia), a 130 milles del primer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)