Rugbi

La Santboiana es reivindica a casa i venç el Getxo (53-19)

Un Barça desconegut perd al camp de l’Ordizia (39-5)

Els dos conjunts catalans de la divisió d’honor han tingut resultats completament diferents. La UE Santboiana s’ha reivindicat a casa i ha derrotat clarament el Getxo per 53-19, mentre que el Barça ha perdut clarament al camp de l’Ordizia per 39-5.

La Santboiana ha començat perdent (3-14), però ha reaccionat i ha arribat al descans amb avantatge, 22-19. En la segona meitat ha estat molt superior i s’ha imposat per 53-19. Aleix Buira i Martí Vicente han anotat dos assajos i els altres quatre els han aconseguit Alberto Millán, Afa Tauli, Pedro Soto i Hugo Pichot. Pedro Dota també ha anotat cinc transformacions i un cop de càstig.

Un Barça desconegut i amb baixes ha estat completament superat per l’Ordizia. Els locals han fet una bona defensa i no han donat opcions als blaugrana. Michael Hogg ha fet l’únic assaig del Barça al final del partit quan ja perdien per 39-0.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)