Nova victòria i nova lesió

Barça 40 Anaitasuna 23

BARÇA:Möller (1), Gómez (8, 5p), Dolenec (6, 2p), Fàbregas (3), Pálmarsson (2), Makuc (4) i Pascual (2) –set inicial–; Petrus, Ariño (2), Lángaro (3), Cindric (3), Diocou (2), Entrerríos (1), Frade, Sorhaindo (3) i Pérez de Vargas (p.s.).HELVETIA ANAITASUNA:Bols, Etxeberria (2), Meoki (2), Torriko (3, 1p), Esquerre (2, 1p), Fisher (1) i Ganuza (2) –set inicial;– Gastón (1), Bazán (2), Fernández (2), García, Dashko (2), González (1), Chocarro (3), De l’Arc i Cancio (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:6-2, 11-3, 13-5, 14-6, 19-8, 23-12 (descans), 23-14, 30-15, 32-18, 33-19, 37-21 i 40-23.ÀRBITRES:Hoz i Riloba. Van excloure Petrus, García, Izquierdo i González.

El Barça va tornar a la lliga amb una nova victòria en un partit contra l’Anaitasuna que va dominar des de l’inici. Com a nota negativa, Frade es va fer un esquinç al turmell esquerre i serà baixa per al partit de lliga de campions dimarts contra el Veszprém. El Cisne-Granollers es va suspendre per motius sanitaris.