Waterpolo

Rivals difícils en els quarts

Waterpolo. El Mataró s’enfrontarà al’UVSE i el Sabadell, a l’Olympiacòs en l’Eurolliga

L’Astralpool Sabadell s’enfrontarà a l’Olympiacòs grec i el CN Mataró, a l’UVSE Budapest hongarès en els quarts de final de l’Eurolliga. La qualificació que es va disputar a Verona i Roma (Itàlia) i Budapest (Hongria) va acabar ahir i ja es van donar a conèixer els emparellaments.

El conjunt vallesà, que va acabar primer del grup D, jugarà contra el segon del grup C, l’Olympiacòs, al qual es va enfrontar en l’última final de la competició, disputada fa dues temporades, que van guanyar les sabadellenques. El conjunt maresmenc, segon del grup B, també tindrà una eliminatòria molt complicada, contra el primer del grup A, l’UVSE Budapest, que és un dels equips habituals en la final a quatre de la màxima competició europea de clubs. Les altres dues eliminatòries de quarts enfrontaran els equips russos del Kinef Kirixi i el Dinamo Uralotxka, i l’equip italià del SIS Roma i el Dunaújaváros hongarès. Els quarts es disputaran en partits d’anada i tornada el 27 de febrer i el 13 de març. Els primers de grup tindran la tornada a casa. La Lliga Europea de Natació (LEN) es reserva el dret d’organitzar tots els partits de quarts en una sola seu depenent de l’evolució de la pandèmia.

Derrotes per acabar

El CN Sant Andreu i el CE Mediterrani van perdre en l’última jornada de la qualificació, en què ja no s’hi jugaven res, perquè no podien accedir als quarts. El Mediterrani va caure per 11-16 contra el Ferencváros hongarès. Clara Espar va anotar 4 gols i Roser Tarragó, 3. El Sant Andreu va perdre per un clar 22-7 contra l’Ekipe Orizzonte italià. Gisela Farré va marcar tres gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)