Voleibol

El DSV Sant Cugat supera el Libby’s la Laguna (3-0), el líder

Voleibol. És viu en la lluita per accedir al sisè lloc de la superlliga i jugar el ‘play-off’ pel títol

El DSV Sant Cugat va obtenir dissabte un triomf sensacional per 3-0 (27-25, 25-23 i 25-17) de tres punts contra el Sanaya Libby´s La Laguna, el líder de la superlliga femenina, i manté possibilitats d’accedir al sisè lloc per jugar el play-off pel títol quan només falten dues jornades de la fase regular. L’equip de Rafa Ruiz és setè a 3 punts de l’Haro Rioja, conjunt al qual visitarà el cap de setmana vinent. El Sant Cugat tancarà la lliga a casa contra el Cajasol dos Hermanas, el vuitè. Itziar López (15), Camila Maldonado (11) i Aina Berbel (11) van ser les màximes anotadores del conjunt català, que va jugar a un gran nivell i que va guanyar també la partida a la xarxa amb la potència de les seves centrals.

Triomf del Barça

El Barça va sumar el seu sisè triomf per 3-2 (18-25, 25-23, 25-16, 21-25 i 15-8) contra el Melilla, el cinquè, però segueix penúltim i en zona de descens en la superlliga masculina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)