El Barça imposa el seu arsenal contra el Logronyo (36-27)

Suma la 20a victòria en vint partits a l’Asobal amb Mem i Cindric com a destacats

El Barça ha encadenat la 20a victòria en 20 jornades a l’Asobal en un altra exhibició del seu potencial ofensiu contra el Logronyo (36-27), cinquè a la taula. Ha estat un migdia especialment inspirat per als jugadors de la primera línia, liderada per Mem i Cindric, sis gols cadascun, el segon sense cap error, i amb bons minuts també de Makuc, que no desaprofita cap ocasió per mostrar el seu talent. El partit no s’ha trencat fins els últims de la primera part, quan els blaugrana ja han agafat velocitat de creuer amb transicions imparables (19-11) amb Gonzalo fent també bones aturades. Pels visitants ha brillat Agustín Casado (10 gols de 12 llançaments).