Gimnàstica

Set gimnastes del Salt GC, al control oficial sènior de la RFEG

Gimnàstica artística. Es fa dimecres de la setmana que ve

El Salt Gimnàstic Club compta amb set gimnastes que dimecres que ve, 3 de març, seran al control tècnic que fa la federació espanyola al CAR de Madrid amb les sèniors que poden competir en l’àmbit europeu.

La seleccionadora estatal Lucía Guisado ha fet una llista de 28 entre les quals hi ha Laura Bechdejú i Marina González, que s’entrenen amb una beca al CAR de Madrid des del 2015 i el 2017 respectivament. Bechdejú té en el setzè lloc a l’europeu de Szczecin (Polònia) el 2019 el seu resultat més destacat mentre González va guanyar l’or en l’exercici de terra a la copa del món d’Hongria, també fa dos anys i va formar part de l’equip que es va classificar per als Jocs l’octubre del 2019 a Stuttgart. Les dues es preparen amb l’objectiu de fer-se un lloc en la selecció que anirà a Tòquio l’estiu que ve.

Sara Coll, Aida València, Jana Guardiola, Berta Álvarez i Laia Masferrer completen la representació del Salt Gimnàstic Club per al control a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)