Més esport

Les noves mesures del Procicat no limiten tant la pràctica esportiva

Les competicions no professionals d’àmbit català continuen sense poder disputar-se

Les mesures que el Procicat ha establert perquè entrin en vigor a partir de dilluns vinent, 1 de març, comporten alguns canvis en la pràctica esportiva, que faran que no estigui tant limitada. La practica de l’activitat física ja no estarà limitada pel número de persones que la puguin fer juntes, que actualment és de 6, si no que el limit el marcarà l’aforament de l’espai on es faci l’activitat. Serà del 30 per cent sempre que quedi acreditat que l’espai té una ventilació adequada. També s’ampliarà fins al 50 per cent la limitació màxima de l’aforament en les piscines, que ara estava fixat en el 30 per cent.

En la part negativa continuen suspeses les competicions esportives no professionals que tinguin un àmbit no estatal. L’excepció són les competicions catalanes que donen dret a pujar a les categories estatals. Els entrenaments tant de l’esport escolar com de l’esport federats estan autoritzats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)