L’Atlètic Barceloneta domina el Hannover des de l’inici (12-8)

El conjunt mariner ha marcat el ritme de joc, però no ha pogut sentenciar el duel fins a l’últim quart

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta ha fet els deures contra el Waspo98 Hannover (12-8) que li permet mantenir-se al capdavant del grup i demà tancarà la segona bombolla de la Champions al Duna Arena de Budapest contra el Dinamo Tbilisi (14 h per TdP). El conjunt barceloní, amb parcials de 3-1, 4-3, 2-3 i 3-1, sempre ha portat la iniciativa, tot i que no ha pogut sentenciar el duel fins a l’últim quart. Els gols han estat molt repartits i només han repetit Munárriz (3), Bodegas (2) i Mallarach (2). Respecte a la convocatòria de dimecres, ha entrat a l’equip Martín Famera, mentre que Unai Biel ha lluit el número 10 de Felipe Perrone, que amb quatre punts de sutura en el llavi com a seqüeles del duel contra l’Herceg Novi ja no jugarà en aquesta segona bombolla de Budapest.

L’equip mariner ha marcat el ritme des de l’inici. Marc Larumbe, com assistent de Mike Bodegas i Álex Bustos, i letal des de l’extrem, ha brillat en la posada en escena catalana (3-0). El Hannover no ha aprofitat cap de les quatre superioritats, però ha pogut retallar diferències gràcies a una fuetada de l’esquerrà Fynn Schuetze. En el segon quart s’ha mantingut el guió. L’Atlètic Barceloneta imposava la seva velocitat davant un conjunt alemany més pausat i amb menys mobilitat. Alberto Munárriz i Milan Aleksic, amb superioritat, i Blai Mallarach en un contraatac obrien l’escletxa en el resultat (6-2). En la jugada posterior, Martin Famera, amb un tall a la cella esquerra, ha hagut d’anar momentàniament a la banqueta. Darko Brguljan sorprenia la defensa marinera amb dues accions de mèrit i un penal executat per Álvaro Granados deixava el parcial al descans amb 7-4.

Després de la represa, l’intercanvi de gols ha afavorit al conjunt germànic, que arribava al tram decisiu amb només dos gols de desavantatge (9-7). Pels mariners, havien marcat Munárriz en superioritat i Bodegas després d’un moviment magistral des de la boia. L’Atlètic Barceloneta ha sentenciat el partit a l’inici del darrer quart amb un gol de Miguel de Toro des de la boia i en superioritat, la tercera diana de Munárriz i la segona de Mallarach en una ràpida transició.