Atletisme

Jakob Ingebrigtsen i Martin Lewandowski se citen per a la final de 1.500 m de l’europeu de Torun

També hi seran els espanyols Jesús Gómez i Ignacio Fontes, i el britànic Neil Gourley

El noruec Jakob Ingebrigtsen, una de les estrelles del campionat, ha fet el primer pas en el seu propòsit de signar el doblet de 1.500 m i 3.000 m en l’europeu en pista coberta de Torun (Polònia). El plusmarquista europeu (3:31.80) ha controlat la tercera sèrie com ha volgut i n’ha tingut prou amb la segona plaça (3:39.89) rere el britànic Neil Gourley (3:39.84) per segellar l’accés a la final que tancarà la jornada de demà (21.35 h). També ha complert sobradament el seu botxí en la final de l’europeu de Glasgow 2019, el migfondista local Martin Lewandowski (3:39.78) i els espanyols Jesús Gómez (3:40.75) i Ignacio Fontes (3:38.68), que han ofert molt bones sensacions i s’han repartit les victòries en les altres tres sèries.

Rècord de pes de Belén Toimil

Per a la delegació espanyola la gran sorpresa ha estat l’actuació de la gallega Belen Toimil, que amb un espectacular primer intent de 18,64 m ha esmicolat el rècord estatal (17,94 m) de llançament de pes, s’ha guanyat la plaça per a la final amb la tercera marca i ha segellat la mínima olímpica per a Tòquio. Amb vista a la final de demà (19.06 h) els millors registres han estat per a l’alemanya Christina Scwanitz (18,86 m) i la bielorussa Aliona Dubitskaya (18,74 m).

A més del pentatló, amb la presència de l’hospitalenca Maria Vicente, les altres finals de la jornada de divendres seran la llargada i el pes masculí, i els 3.000 m femenins.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)