Atletisme

Esther Guerrero, quarta en la final dels 1.500 m de l’europeu

La banyolina ha fet un fort atac en els 400 m finals i ha marxat destacada però ha pagat el desgast en la darrera volta i s’ha quedat sense medalla

La banyolina Esther Guerrero s’ha jugat al tot o res en la final dels 1.500m de l’europeu de pista coberta de Torun (Polònia) i s’ha quedat a les portes del podi (4a) quan en la volta final ja tocava la seva primera medalla internacional amb els dits. La migfondista catalana (4:20.45) no s’ha trobat còmode amb el ritme lent de les primeres voltes i ha fet un atac violent a falta de 400 m al qual les seves rivals no han pogut respondre de sortida. Amb tot, el desgast ha passat factura en la recta final quan l’atleta s’ha vist superada no només per la campiona, la belga Elisa Vanderelst (4;18.44) sinó per altres atletes que no entraven en els pronòstics, Archer (4:19.91), Klein (4:20.07) i Pérez (4:20.39). Archer ha estat posteriorment desqualificada i Guerrero s’ha quedat amb el quart lloc tot i creuar l’arribada en la cinquena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)