Atletisme

Esther Guerrero, finalment cinquena en els 1.500 m de l’europeu

La britànica Holly Archer, requalificada, ocupa el segon lloc i deixa la classificació tal com les atletes havien arribat a meta

La banyolina Esther Guerrero, quarta en la final dels 1.500 m després de la desqualificació de Holly Archer en la jornada de dissabte de l’europeu en pista coberta de Torun, va ser finalment cinquena per la requalificació de la migfondista britànica pel jurat d’apel·lació. En tot cas, la campiona estatal no va poder obviar la seva decepció per haver quedat fora del podi: “Estic trista perquè crec que podria haver-ho aconseguit.” A través de les xarxes va voler agrair el suport del seu entrenador Joan Lleonart i de tot el seu equip. El tècnic manresà també li va tirar floretes: “No ha pogut ser, però no puc estar més orgullós d’aquest tros d’atleta i de persona. L’esport és així. Toca seguir treballant igual o més del que s’ha fet fins ara.”

Nedasekau (2,37 m), millor marca mundial de l’any en alçada

De la sessió matinal, ha destacat la victòria del bielorús Maksim Nedasekau, que ha elevat el seu registre personal en alçada fins a 2,37 m i ha establert una nova millor marca mundial de l’any. El jove atleta bielorús ha mantingut una aferrissada pugna amb l’italià Gianmarco Tamberi, el defensor del títol i que aquest cop s’ha hagut de conformar amb el subcampionat, amb 2,35 m. Lluny dels dos primers, ha completat el podi el belga Thomas Carmoy (2,26 m). La primera final de la sessió ha tingut color caribeny amb el triomf del cubà Pedro Pablo Pichardo en triple salt (17,30 m), defensant els colors de Portugal, seguit per l’atleta del Barça Alexis Copello (17,04), amb la samarreta de l’Azerbaidjan. La tercera plaça ha estat per l’alemany Max Heb (17,01 m), que ha repetit el bronze de Glasgow i de Belgrad.

El relleu polonès de 4x400 m, positiu per coronavirus

L’Associació Polonesa d’Atletisme ha confirmat aquest matí que no prendrà part en la final dels relles 4x400 m masculins (18.57 h) perquè tres dels seus integrants han donat positiu per coronavirus.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)