Futbol sala

El Barça iniciarà la defensa del títol de la copa d’Espanya contra El Pozo

La competició es jugarà del 25 al 28 en el WiZink Center de Madrid i els blaugrana debutaran el divendres 26

El Barça s’enfrontarà a El Pozo Múrcia Costa Calida en els quarts de final de la copa d’Espanya que es disputarà del 25 al 28 de març en el WiZink Center de Madrid. Els blaugrana iniciaran la defensa del títol el divendres 26 segons ha determinat el sorteig que s’ha fet avui. El Barça ha guanyat els dos darrers títols d’aquesta competició i en té cinc en el seu palmarès.

En el sorteig només hi han hagut dos caps, els dos primers al final de la primera volta que eren el Jinbee Cartagena i el Llevant, i que no es podrien enfrontar fins a la final. El Llevant, segon favorit i actual líder de la lliga, jugarà contra el Futbol Emotion Saragossa en els quarts de final, i el que guanyi serà el rival del guanyador del partit entre el Barça i El Pozo. En l’altre part del quadre el Cartagena, primer cap de sèrie, jugarà contra el Viña Albali Valdepeñas, mentre que el Palma s’enfrontarà al Movistar Inter, en una repetició dels quarts de final dels dos darrers anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)