Futbol sala

El Barça inicia la defensa del títol contra El Pozo Múrcia

Futbol sala. Jugarà els quarts de final de la copa d’Espanya el divendres 26 de març

El Barça s’enfrontarà a El Pozo Múrcia Costa Cálida en els quarts de final de la copa d’Espanya que es disputarà del 25 al 28 de març al WiZink Center de Madrid. Els blaugrana iniciaran la defensa del títol el divendres 26, segons va determinar el sorteig que es va fer ahir. El Barça ha guanyat els dos darrers títols d’aquesta competició i en té cinc en el seu palmarès.

En el sorteig hi va haver dos caps de sèrie, els dos primers al final de la primera volta, que eren el Jinbee Cartagena i el Llevant, i que no es podrien enfrontar fins a la final. El Llevant, segon favorit i actual líder de la lliga, jugarà contra l’Emotion Saragossa en els quarts de final, i el que guanyi serà el rival del guanyador del partit entre el Barça i El Pozo. Els blaugrana i els murcians es van trobar en l’última final de la Champions amb victòria del Barça, que també va guanyar l’últim duel en la lliga (0-3).

QUARTS DE FINAL
Dijous 25 de març
Cartagena - Valdepeñas (1)
Palma - Inter (2)
Divendres 26 de març
Llevant - Saragossa (3)
Barça - El Pozo (4)
SEMIFINALS
Dissabte 27 de març
Guanyador 1 - guanyador 2
Guanyador 3 - guanyador 4
FINAL
Diumenge 28 de març
Els guanyadors de les semifinals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)