Waterpolo

Marcant territori

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta-CN Sabadell i el CN Terrassa-CN Barcelona traslladen el domini de la lliga fins a les semifinals de copa

Sant Andreu 5 Barcelona 11

CN SANT ANDREU:Tebar; Cabanas, Jodra, Bargalló, Mérida, Tenorio (1), Paul (2), Nieto, Montes, Gracia (1), Bofill (1), Bustos i Rojas.CN BARCELONA:Aguirre; Valls, Van den Burg, Power, Flores (3), Duric (1), Esteller (1), Gomà (3), Delgado (1), Estrany (1), Tahull, Ramon (1) i Aguilar.PARCIALS:2-0, 1-2, 2-5 i 0-4.ÀRBITRES:Rodilla, Colominas i Cerezo.

Terrassa 11 Mediterrani 8

CN TERRASSA:Motos; Alarcón, Carrillo, Barroso (1), Gutiérrez (3), De Lera (3), Rodríguez, Alegre (2), F. Sánchez, Prieto (1), Pericas, Chico i I. Sánchez.CE MEDITERRANI:Ortega; Gorria (1), Frigola (1), Corres (1), Galeev, Minguell, Roca (1), Jan Pérez, Jordi Pérez, Grau, G. Garcia (1), Á. García (2) i Fuertes.PARCIALS:2-4, 1-1, 2-2 i 6-1.ÀRBITRES:Ortega, Van Dam i Teixidó.

Catalunya 4 Sabadell 10

CN CATALUNYA:Matarredona; Ferrer, Linares, Ponferrada, Prat (2), Idarraga, Santiveri, Cuacos, Kuznetsov, Gasulla, Andrade (2), Chmyr i Pérez.ASTRALPOOL CN SABADELL:Lorrio; Cabanas (3), Asensio (1), Martino, Sanahuja, F. Valera (2), Bertran (1), R. Valera, Teclas, Ubovic (3), Andion, Bonet i Serrano.PARCIALS:1-4, 2-1, 1-2 i 0-3.ÀRBITRES:Jaumandreu, Segurana i Rodríguez.

Barceloneta 13 Mataró 4

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera (2), Granados, Munárriz (1), Bodegas (2), Larumbe (2), Aleksic, Fernández (1), De Toro (1), Perrone (1), Biel (3), Bustos i Coimbra.QUADIS CN MATARÓ:Lloret; Veich, Vera, Corbalán (1), Aguilar, Mínguez, Campos, Daura, Codina (1), Fernández, De Freitas (1), Yáñez (1) i Pont.PARCIALS:4-0, 3-0, 3-1 i 3-3.ÀRBITRES:Ortega, Buch i Teulé.

Les semifinals de copa estan servides. La jornada inaugural del torneig del KO a la piscina Pere Serrat del CN Sant Andreu no va comportar sorpreses. Amb més o menys claredat, els quatre equips que han comandat els dos grups de la primera fase de lliga són els que es creuaran en les semifinals. Precisament, s’enfrontaran els equips que ja van coincidir en la lliga: l’Atlètic Barceloneta-CN Sabadell (12.30 h), per un costat, i el CN Terrassa-CN Barcelona (15.30 h), per l’altre. Els dos partits es podran seguir tant per Esport3 com per Teledeporte.

La jornada va començar amb l’exhibició de l’Atlètic Barceloneta, el gran dominador del torneig, amb setze títols al seu palmarès, els vuit últims assolits de manera consecutiva. Embalat per la seva trajectòria en la lliga de campions, l’equip mariner no va deixar cap possibilitat al Quadis CN Mataró i ja va deixar el partit sentenciat a la mitja part, amb un contundent parcial de 7-0. El CN Sabadell també va marcar diferències des de l’inici (1-4), però el CN Catalunya es va apuntar el parcial del segon quart (2-1) per mantenir vives les esperances. L’ascendència d’Ubovic des de la boia es va fer notar en la segona meitat per tancar la sessió matinal amb el triomf sabadellenc.

La sessió de tarda començava amb el Terrassa-Mediterrani. A priori, era l’eliminatòria més equilibrada i el partit no va decebre les expectatives. L’equip de Sants, amb més ritme de competició, va colpejar primer i va arribar a l’últim quart amb dos gols d’avantatge (5-7). El conjunt terrassenc, però, va anar de menys a més i, liderat per Víctor Gutiérrez i Rubén de Lera, va sentenciar amb un parcial demolidor (6-1) contra un rival que va acabar pagant les nombroses baixes. El guió va ser similar en l’últim partit de quarts de final. El Sant Andreu, l’amfitrió i immers en els actes del 50è aniversari, va tenir una millor posada en escena (3-2). El conjunt cenebista va fer un pas endavant després de la represa. Sòlid en defensa amb Unai Aguirre sota els pals, va veure porteria amb molta més facilitat i amb un parcial de 2-9 en els dos últims quarts va sentenciar un rival que va acabar abaixant els braços. Gomà i Flores, amb tres gols cadascun, van brillar en atac.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)