Vela

La catalana Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero guanyen el títol mundial de 470

Han controlat a les seves rivals en la Medal Race. Jordi Xammar acaba tercer

La barcelonina Sílvia Mas i la canaria Patricia Cantero han guanyat el mundial de 470 que s’ha disputat a Vilamoura (Portugal). Han anat líders durant moltes jornades i en l’última regata, la Medal Race on es decideix el títol i puntua doble, han controlat a les seves rivals i s’han emportat la medalla d’or per només un punt. Sílvia Mas i Patricia Cantero tenien dos punts de marge abans de la regata i han finalitzat quartes, just al darrera de les seves rivals més directes i han acabar amb 75 punts. Les neerlandeses Afrodite Zegers i Lobke Berkhout n’han sumat 76 després de ser terceres i han mantingut el segon lloc. Aquest és el seu primer títol mundial després d’haver guanyat la medalla de plata l’any 2018.

En la categoria masculina Jordi Xammar i Nicolás Rodríguez han mantingut la tercera posició en la Medal Race en que han finalitzat en la setena plaça. Per només dos punts (78 a 80) han superat als russos Pavel Sozykin i Denis Gribanov que han siguts quarts i s’han apropat molt al barceloní i al gallec en la lluita pel podi. El segon lloc del mundial s’ha quedat a cinc punts ja que els portuguesos Diogo i Pedro Costa han acabat vuitens, just darrera el català i el gallec, i s’han assegurat la medalla de plata amb 73 punts. El títol l’han guanyat com era d’esperar els suecs Anton Dahlberg i Fredrik Bergström que han acabat tercers en l’última regata i un total de 52 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)