El Barcelona s’escapa d’inici, elimina el Terrassa (7-11) i torna a una final de copa

El 0-4 en el minut set de joc ha marcat la segona semifinal

El CN Barcelona s’ha tornat a classificar per una final de copa al derrotar per 7-11 el CN Terrassa en la segona semifinal. Els barcelonins s’han avançat amb un 0-4 i els egarencs ja no han pogut refer-se. El Barcelona no arribava a una final de copa des de l’any 2011 en que va guanyar el títol contra l’Atlètic Barceloneta que serà el seu rival de demà (14 h) en la final.

El partit es preveia molt anivellat però el CN Barcelona ha començat molt centrat i inspirat de cara a gol i s’ha avançat amb un 0-4. El CN Terrassa, que ha desaprofitat clares ocasions, ha intentat refer-se i s’ha situat amb un 2-4 a l’inici del segon quart, però s’ha arribat al descans amb un 3-7 pels barcelonins. En la segona meitat el Barcelona s’han distanciat fins els cinc gols d’avantatge (4-9) i ha partir d’aquí han controlat el joc i el partit fins al final.