La final de dos històrics

Waterpolo. El Zodiac Atlètic Barceloneta ha patit més de l’esperat contra l’Astralpool Sabadell, mentre que el CN Barcelona s’ha escapat d’entrada en la segona semifinal contra el CN Terrassa

Atl. Barceloneta 10 Sabadell 8

BARCELONETA:López Pinedo, Famera, Granados (3), Munarriz (2), Bodegas (1), Larumbe, Aleksic (1), Fernández, De Toro, Perrone (3), Biel, Bustos, Serra.CN SABADELL:Lorrio, Cabanas (2), Asensio (1), Martino (2), Sanahuja, F. Valera (1), Bertran (1), R. Valera, Teclas, Ubovic (1), Andion, Bonet i Serrano.PARCIALS:3-2, 3-2, 2-3, 2-1.ÀRBITRES:Teixidó i Colominas. Van excloure Cabanas.

Terrassa 7 Barcelona 11

CN TERRASSA:Motos, Alegre, F. Sánchez, Alarcón (1), Carrillo, Prieto, Barroso (1), Pericas (1), Gutiérrez (3), De Lera, Rodríguez, Chino (1) i I. Sánchez.CN BARCELONA:Aguirre, Valls (1), Van der Burg (1), Power (1), Flores (2), Duric (2), Esteller, Gomà, Delgado (2), Estrany, Tahull (1), Ramon (1) i Aguilar.PARCIALS:1-4, 2-3, 1-2 i 3-2.ÀRBITRES:Ortega i Buch. Van excloure Pericas, Van der Burg, Esteller, Gomà i Ramon.

El Zodiac Atlètic Barceloneta i el CN Barcelona disputaran aquest migdia (14 h) la final de la copa entre els dos equips que més títols han guanyat de la competició. Els mariners buscaran el novè títol seguit i el dissetè de la història, mentre que els cenebistes lluitaran per guanyar per novena vegada la competició. La darrera vegada que ho van fer va ser l’any 2011 i van derrotar en la final l’Atlètic Barceloneta per 7-3.

En la primera semifinal, el Zodiac Atlètic Barceloneta va tenir força dificultats per derrotar l’Astralpool Sabadell per 10-8. Els dos equips van fer grans defenses i el partit es va mantenir anivellat molts minuts tot i el 6-4 amb què es va arribar al descans. En la segona meitat, el Sabadell va continuar plantant cara al gran favorit i va empatar (7-7) després de tres gols seguits. No va ser fins al final que el Barceloneta va poder assegurar la victòria i la classificació.

El CN Barcelona va començar la segona semifinal molt centrat i inspirat de cara a gol i es va avançar amb un 0-4. El CN Terrassa, que va desaprofitar clares ocasions, va intentar refer-se i es va situar amb un 2-4 a l’inici del segon quart, però es va arribar al descans amb un clar 3-7 per als barcelonins. En la segona meitat, el Barcelona es va distanciar fins als cinc gols d’avantatge (4-9) i a partir d’aquí van controlar el joc i el partit fins al final (7-11).