Vela

Títol mundial per a Mas

Vela. La barcelonina i la canària Cantero guanyen la medalla d’or en la classe 470. Xammar i el gallec Rodríguez acaben tercers

La barcelonina Sílvia Mas i la canària Patricia Cantero van guanyar el mundial de 470 que s’ha disputat a Vilamoura (Portugal). Van arribar líders a l’última regata, la Medal Race –on es decideixen les medalles–, van controlar les seves perseguidores i es van emportar la medalla d’or per només un punt. Sílvia Mas i Patricia Cantero tenien dos punts de marge i van acabar quartes, just al darrere de les rivals més directes, les neerlandeses Afrodite Zegers i Lobke Berkhout, i van acabar amb 75 punts, contra 76 de les seves rivals. És el seu primer títol mundial després d’haver guanyat la medalla de plata el 2018.

En la categoria masculina, el barceloní Jordi Xammar i el gallec Nicolás Rodríguez van mantenir la tercera posició en ser setens en la Medal Race. Van guanyar el bronze per només dos punts (78 a 80) respecte dels russos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)