Futbol sala

El Barça aferma la bona ratxa en la lliga amb un triomf contra el Viña Albali (3-0)

El Barça ha derrotat avui per 3-0 el perillós Viña Albali Valdepeñas, el vigent subcampió de lliga i de copa i setè classificat, confirmant la seva recuperació dràstica i ja fa quatre mesos que no perd en la lliga. Concretament, des que va caure davant de l’Industrias al Palau el 13 de novembre, amb un balanç de deu victòries i quatre empats que l’han ressituat en el quart lloc de la primera divisió. En la primera volta, els d’Andreu Plaza van empatar a Valdepeñas (2-2) i avui han estat solvents i superiors. El Barça ha dominat el joc de bon començament i ha encarrilat bé el partit en el primer temps (2-0).

Ferrao ha obert la llauna en el minut 10 (1-0) coronant una assistència d’Adolfo i Aicardo ha fet el segon abans del descans aprofitant una assistència del sempre determinant Ferrao, que va reiterar el seu estat de gràcia tot just arrencar el segon temps marcant el 3-0, deixant els visitants estabornits. El Viña Albali ha apostat per l’atac de cinc en el minut 36. Plaza ha situat l’especialista Coelho en pista per millorar la intensitat defensiva i tot l’equip plegat se n’ha sortit sense rebre cap gol.