Tennis taula

Dvorak perd la semifinal de la repesca del preolímpic mundial

La mataronina s’avança amb un 2-0, però la seva companya de selecció Maria Xiao remunta i guanya per 2-4

Gàlia Dvorak ha perdut la semifinal de la repesca del preolímpic mundial que s’està disputant a Doha. La mataronina s’ha avançat amb un 2-0, però la seva companya de la selecció espanyola Maria Xiao ha remuntat, s’ha imposat per 2-4 (11-3, 11-4, 7-11, 9-11, 10-12 i 3-11), i s’ha classificat per la final de la repesca que jugarà demà amb una plaça pels Jocs Olímpics de Tòquio en joc.

Gàlia Dvorak ha iniciat molt bé el partit i s’ha imposat en els dos primers jocs amb comoditat i rapidesa per 11-3 i 11-4. En el tercer s’ha avançat però ha cedit sis punts de manera consecutiva i Maria Xiao ha entrat en el partit i ha guanyat el seu primer joc per 7-11. Els dos següents han sigut molt disputat i amb cops espectaculars per part de les dues jugadores. La mataronina s’ha avançat i ha estat molt aprop de decantar-los al seu favor amb un 9-8 en un i un 10-8 en l’altre, però no els ha sabut tancar. Ha perdut els darrers punts n tots dos i els ha acabat perdent per 9-11 i 10-12 respectivament. En el sisè lloc, completament descentrada, l’ha cedit per un clar 3-11 i s’ha quedat sense poder optar a la plaça olímpica en la final de la repesca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)