Futbol sala

Ferrão empata de penal en l’últim segon (6-6)

El Barça puntua a la pista del Saragossa en un partit trepidant i amb un darrer minut espectacular

Un gol de Ferrão de penal en l’últim segon ha significat l’empat del Barça a la pista del Saragossa en un partit disputat, emocionant i amb moltes alternatives El darrer minut ha sigut espectacular i s’han marcat tres gols. Els blaugrana han mantingut la seva bona ratxa de resultats i ja porten quinze partits en la lliga sense perdre.

El partit s’ha iniciat d’una manera trepidant i en el primer minut i mig s’han marcar tres gols. Els aragonesos s’han avançat i quinze segons després Daniel ha empatat i el mateix jugador blaugrana ha situat l’1-2 en el marcador mig minut després. El Barça ha començat a dominar, ha tingut ocasions clares ha enviat dues pilotes al pal. El Saragossa no s’ha rendit i ha empatat, però novament ha encaixat un gol poc després d’empatar. Adolfo ha fet el 2-3 amb que s’ha arribat al descans.

En l’inici de la segona meitat els blaugrana han tingut bones ocasions i Matheus ha marcat el 2-4. El Barça ha desaprofitat algunes clares ocasions i el Saragossa primer ha reduït l’avantatge, i després amb dos gols consecutius s’ha posat per davant (5-4). Quedaven 4:40 pel final i els blaugrana han atacat amb cinc i a falta de 56 segons Daniel ha empatat. L’alegria ha durat poc i els aragonesos s’han tornat a avançar a manca de 37 segons (6-5). El Barça ha anat amb tot a l’atac i ha arribat el penal en el darrer instant transformat per Ferrão.