Pàdel

El Polo obté el doblet en el campionat d’Espanya a casa

El Reial Club de Polo de Barcelona s’ha coronat com el millor equip d’Espanya de pàdel, després de conquerir aquest cap de setmana el campionat d’Espanya absolut per equips tant en categoria masculina com femenina, aconseguint un doblet que no celebrava des del 2011. La competició s’ha celebrat durant el cap de setmana al club de la Diagonal seguint totes les mesures de seguretat i distanciament.

En dones, les del Polo es van imposar per 4-1 al Club de Tennis Chamartín madrileny aconseguint el seu tercer títol seguit. Lucía Sainz i Gemma Triay van obrir el camí de la victòria, superant a Marta Talavan i Verónica Virseda per 6-4 i 6-2. A continuació, van arribar els triomfs de Marta Ortega i Ariana Sánchez davant Ana Catarina Carvalho-Paula Josemaría (6-3 i 7-5); Núria Rovira-Alejandra Salazar contra Maria José Sánchez Alayeto i Sandra Hernández (6-3 i 6-3) i Eli Amatriain-Patricia Llaguno contra Mª Pilar Sánchez-Alayeto i Angela Caro per 7-5 i 6-2. Cristina Gomis i Nicole Traviesa van abandonar l’últim partit amb el marcador en contra davant Isabel Domínguez i Cata Tenorio a l’estar l’eliminatòria decidida. A la semifinal de dissabte, el conjunt capitanejat per Eva Gayoso havia derrotat el Club de Pàdel Riba-Roja per 3-2.

El Polo també va aconseguir el títol en homes, un campionat que no aconseguia des de 2014. L’equip capitanejat per Jani Gisbert va derrotar al RivaPadel Covibar II de Rivas (Madrid) per un global de 4-1. Josete Rico i Javi Ruiz van ser els primers a sumar per al quadre local amb un triomf contundent davant Antonio Fernández i Juan Manuel Restivo (6-3 i 6-1).

Alejandro Ruiz i Franco Stupaczuk es van desfer de Juan Tello i Javier González Barahona (7-5 i 6-2). El punt definitiu va portar la rúbrica d’Agustín Tapia i Fernando Belasteguin, l’únic protagonista en pista d’aquell triomf de 2014 (en semifinals si que va jugar Álvaro Malet, també present llavors). A partir d’aquí, els altres dos partits en joc ja no van finalitzar. En les semifinals, els locals van derrotar el RCT Barcelona per 4-1.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)