Tennis taula

L’Asisa Borges Vall inicia l’Europe Cup amb molta motivació

La primera fase de grups la disputa a casa demà i dissabte contra el Cagliari italià, el Juncal portuguès i el UMMC-ELEM rus

L’Asisa Borges Vall inicia l’Europe Cup d’aquesta temporada amb molta motivació i ganes d’accedir a la següent fase. El conjunt de Les Garrigues és l’amfitrió del grup en el que s’haurà d’enfrontar al Marcozzi Cagliari italià, al GDCS Juncal portuguès i al TTS UMMC-ELEM rus. Aquesta primera fase es jugarà demà i dissabte a les instal·lacions del Centre de Tecnificació de tennis de taula de Les Borges Blanques. L’ASISA Borges Vall, presenta un equip format per tres jugadors catalans Marc Duran, Joan Masip i Albert Vilardell.

El conjunt lleidatà s’enfrontarà demà contra el conjunt italià (14 h) i a la tarda jugarà contra l’equip d’Ekaterinburg (19 h). Dissabte tancaran la fase de grups de l’Europe Cup contra el Juncal de Portugal (10 h). Els rivals són potents, sobretot el conjunt rus. Els dos primers del grup es classificaran per la següent fase de l’Europe Cup. El president de l’ASISA Borges Vall, Enric Vall, ha manifestat: “Jugarem un any més amb tres jugadors catalans. L’equip rus és un equip boníssim, amb palistes de Champions. El nivell de tots els equips és alt, és bo. El nostre equip està molt motivat”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)